Friday, March 13, 2009

Å bruke en sybian


Priviligert ungdom har behov for hele tiden å føle seg priviligert, og dermed også tilfredsstilt til en hver tid. Med kvinnedagen vagt i minne, mener jeg det er på sin plass å gi en liten oppmerksomhet til den priviligerte kvinnes behov.

Her ser vi Howard Stern instruere Carmen Electra i hvordan å bruke sybianen.


Det har lenge vært noe, om ikke også stor, forvirring rundt sybianen. Her er en kjapp innføring:

En sybian er et redskap som kan brukes av kvinner, evt. også menn, for å oppnå seksuell stimulanse. Kan sammenlignes med masturbasjon.Sybianen består av et sadel-lignende sete som inneholder en elektrisk motor som kan kobles opp mot strømnettet hjemme. En rekke ulike objekter designet for å passe på setet kan enkelt festes på. Når sybianen er i bruk, vibrerer den, og den kan også variere bevegelsene ved å rotere i en slags elipse. Vibrasjonen stimulerer klitoris (for kvinners del), mens rotasjonen stimulerer g-punktet (for begge kjønn vil jeg tro). Intensiteten kan varieres gjennom en kontrollboks i sybianen via en fjernkontroll. Kombinasjonen som sybianen tilbyr, skal være i stand til å gi sterkere og mer langvarige orgasmer enn hva brukeren ville oppnådd ved mer konvensjonelle seksulle aktiviteter (PØH, SÆRLIG, BUU!).


Eksempel på noe som kan ligne på, men som ikke er, en sybian. Nei, det er heller ikke en greie å spille tv-spill med, det er en lampe.



Nå som du er inneforstått med hva en sybian er, vil jeg droppe noen fun facts:

- Sybianen het først "Master Better", gjerne forkortet MB.

- Senere fikk den et "bedre" navn, "Sybian", som kommer av en antikk gresk by sør i Italia som heter Sybaris. Produsentene av den første sybianen kalte brukerne av den for "Sybirater", og her kommer relevansen for PRIVILIGERT UNGDOM inn: Betegnelsen "Sybiriater" har overlevd fram til moderne til og viser til en person som LIKER LUKSURIØSE TING.

- Jeg vil på bakgrunn av punktet over ha sterk tro på at det finnes en voksenfilm med tittelen "Sybirats of the Caribbean", evt. også "Pirates of the Sybian".

- Sybianen koster 1315 DOLLARS, noe som betyr hele 8975 NOK (denne lønner det seg å kjøpe når det første studielånet i semesteret kommer!).

- Dersom du ikke har råd til å kjøpe din egen sybian, kan vebbsiden under anbefales! Det koster 76 euro å leie en her til lands, noe som tilsvarer ca. 684 NOK.
Rent a sybian


Skal vi tro Sienna West, er sybianen et hendig redskap for priviligerte kvinner.

3 comments:

  1. og den kommer i flere former og fasonger! akkurat som en livs levende kuk! de har jammen tenkt på det meste assa.
    föler at dette er en aktuell spleisegave til en av oss (sören at jeg nettopp har hatt bursdag..), hvem er nestemannn på bursdagskalendern??

    ReplyDelete
  2. kl. tidlig en lørdag morgen: I'm not ready to watch Sienna West fucking come på en fotskammel-sadel-dildo-boks som har sitt eget lille kaffebord! UUÆÆÆÆ

    - Karima

    ReplyDelete